Zagrebački Avenue Mall bio u znaku trećeg po redu CineStar Dječjeg festivala. Ove godine ovaj obiteljski i dječji event koji je postao pravi hit među roditeljima i njihovim mališanima odvija se za vrijeme ‘Međunarodnog tjedna djeteta’ i oborio je sve rekorde posjećenosti.

Posebno oduševljenje je nastalo kada je počela parada filmskih likova kroz kino te po cijelom shopping centru. Brojni poznati koji su na ovaj veseli event poveli svoje mališane nakon parade su uživali u najnovijoj animiranoj kino avanturi ‘Rode’ koja je gledatelje odvela na nevjerojatno putovanje u društvu osamnaestogodišnje djevojke i jedne jako ambiciozne rode.

Nakon parade crtanih likova, mališani su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice te su ih čekala iznenađenja. Ovogodišnji Dječji festival u CineStaru nisu propustili ni brojni poznati: Branka Krstulović, Anja Alavanja Romac, Ana Miščević, Ana Begić Tahiri, Mirjana Mikulec, Ivana Delač Đolo, Iris Androšević Pinjuh te mnogi drugi.

Dječji festival se još danas osim u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu paralelno održava u ostalim CineStar kinima u Hrvatskoj i BiH.

Ana Begić Tahiri
Ana Begić Tahiri
Ana Miščević
Ana Miščević
 Anja Alavanja Romac
Anja Alavanja Romac
Branka Krstulović
Branka Krstulović
Ivana Delač Đolo
Ivana Delač Đolo
 Mirjana Mikulec
Mirjana Mikulec
1-cinestar
Vesela parada animiranih i filmskih likova
cinestar_3
Za zabavu su bili zaduženi i klaunovi
cinestar_5
Mlade balerine također su bile u povorci
cinestar_9
Najmlađi su se zabavili uz edukativne i kreativne radionice

Komentiraj