Iako se cijela produkcija odmah nakon zagrebačkog mega spektakla uputila u Poljsku gdje ih danas očekuje koncert, Justin Bieber je odlučio produžiti svoj boravak u našoj metropoli što je potvrda onoga što je menadžment netom nakon uspješnog koncerta istaknuo – zagrebački koncert jedan je od najboljih koncerata u sklopu turneje PURPOSE.

Nakon što se u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best na službenom after partyju, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih ‘Medvjeda’, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu.

Naime, kanadski glazbenik je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba KHL Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa su mu organizatori koncerta i vodstvo kluba ispunili želju.

Justin Bieber odradio je kompletan trening s dijelom momčadi koja trenutno nije na ruskoj turneji – od početnog rasklizavanja, sparinga te pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u službenom dresu kluba Medveščak koji nosi njegovo ime.

https://youtu.be/F1wfDE9O5BU

“Zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se Justin Bieber ne pojavi svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio, uspješno odradio trening s nama te je bio jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko”, rekao je Ivan Janković, hokejaš Medveščaka.

Justinu Bieberu se Grad Zagreb toliko svidio da je u zadnji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom centrom grada iznenadio je obožavatelje. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta, jer je prema prvotnom planu mladi glazbenik trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

jb_medvescak_07

jb_medvescak_09

jb_medvescak_01

jb_medvescak_02

jb_medvescak_04

jb_medvescak_03

jb_medvescak_05

jb_medvescak_10

Komentiraj