Hrvatskoj javnosti je predstavljen Jaguar E-Pace, prvi Jaguarov kompaktan SUV koji na tržište dolazi u siječnju 2018. godine.

Na otmjenoj terasi hotela Esplanade u metalnoj kupoli postavljen je Jaguar E-Pace, koji će tamo biti do ponedjeljka (18.12.).

Jaguar-E Pace premijerno je pokazan u Londonu, a za tu je prigodu izveden najveći luping, tijekom kojeg se E-Pace impresivnim skokom od 15.3 metra, uz uzdužnu rotaciju od 270 stupnjeva, upisao u Guinessovu knjigu rekorda. Upravo je po uzoru na taj rekord Jaguar E-Pace je postavljen u kupoli na terasi hotela Esplanade tako da odaje dojam spektakularnog trenutka zaokreta.

Jaguar E-Pace je kompaktni SUV s karakteristikama sportskog automobila dizajniranog za svakodnevni život. Odlikuje ga jedinstvena kombinacija vrhunskog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

Premium SUV s pet sjedala spaja dizajn visokokvalitetnih materijala, sportske performanse i mnoštvo suvremene tehnologije, a tu je i pogon na sva četiri kotača.

Novi Jaguar E-Pace postigao je maksimalnih pet zvjezdica na Euro NCAP testiranjima sigurnosti što potvrđuje da je jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.

Komentiraj