FOTO: Instagram

Vođa Srpske radikalne stranke i četnički vojvoda Vojislav Šešelj nastavlja šokirati javnost. Njegovi profili na društvenim mrežama puni su selfija, a sve fotografije ‘začini’ neprimjerenim opisom.

“U klanju nema boljeg od mene”, napisao je Šešelj kraj fotografije na kojoj, sav krvav, stoji sa nožem u rukama okružen hrpom mesa. “Evo, opet koljem”; “Tko kolje, zlo ne misli”, piše kraj drugih fotografija. Tri su varijacije na fotografiju s mesom, na dvjema u rukama drži nož, na trećoj se primio sjekire.

Ево опет кољем …

A photo posted by Војислав Шешељ (@vojislav.seselj) on

У клању нема бољег од мене!

A photo posted by Војислав Шешељ (@vojislav.seselj) on

Ко коље, зло не мисли!

A photo posted by Војислав Шешељ (@vojislav.seselj) on

Otkako je izašao na privremenu slobodu iz Haaga, zbog navodnog lošeg zdravstvenog stanja, Šešelj koristi svaku priliku da šalje neprimjerene i vulgarne poruke. Vrijeme ‘krati’ paljenjem hrvatske zastave, vrijeđanjem hrvatske predsjednice. Nedavno je gostovao i na srpskom reality showu ‘Farma’ gdje je ‘popljuvao’ Srbe koji godišnji odmor provode u Hrvatskoj. Kazao je kako svi koji odu na ljetovanje u Hrvatsku zaslužuju da im se automobil baci u more, te sve ostale neugodnosti koje im se dogode.

Komentiraj

FOTO:Instagram
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.