Potaknuti jednom od najljepših ljubavnih priča modernog doba koja je ispisana prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina, protekle subote, na Svjetski dan kave (01. listopada) tri generacije poznatih hrvatskih parova uz Julius Meinl kavu u Intersparu u Arena centru ispisali su ljubav najromantičnijim stihovima.

Sandra Perković i Edis Elkasević, Bojana Gregorić-Vejzović i Enes Vejzović te Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin svoju su ljubav još jednom iskazali kroz online aplikaciju uz slogan ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’. Na jednom mjestu sastala su se tri para različitih generacija koji su pokazali koliko je važno iskazati i reći voljenoj osobi “volim te”.

Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju, Julius Meinl je sredinom rujna pokrenuo projekt ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče.

Okupljene je najviše oduševila pjesma Enesa Vejzovića i Bojane Gregorić-Vejzović
naziva ‘Recept’:

Dvije sirove duše
Baciti na vrelo ulje od strasti
Pržiti dok se ne spoje u jedno
Dodati saku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg
plača
Pirjati na životu i iskušenju
Servirati za vječnost
Napomena: Ni u kojem slučaju ne smanjivati vatru

Julius Meinl ambasador je čuvene kulture bečke kavane više od 150 godina i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. S početkom projekta ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’ od sada možete uživati u izvrsnom okusu i savršenoj kremi vaše omiljene kave i u toplini vlastitog doma.

enes-vejzovic-i-bojana-gregoric-vejzovic_1
Enes Vejzović i Bojana Gregorić-Vejzović
Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin
Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin
sandra-perkovic-i-edis-elkasevic_1
Sandra Perković i Edis Elkasević
Na jednom mjestu sastala su se tri para različitih generacija koji su pokazali koliko je važno iskazati i reći voljenoj osobi “volim te”.
Na jednom mjestu sastala su se tri para različitih generacija koji su pokazali koliko je važno iskazati i reći voljenoj osobi “volim te”.

Komentiraj