Nova TV u četvrtak je velikim partyjem proslavila 15 godina rada premijerno prikazavši izgled novog Dnevnika Nove TV koji je, kako je istaknuto, najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj još od 2010. godine.

Proslava rođendana, kojem je tema bila “Nova era”, održana je u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma, a nazočilo joj je više od 500 gostiju iz političkog, poslovnog i kulturnog života. Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić istaknuo je da su od prvog dana imali viziju biti najgledanija televizija. Napomenuo je i da je neprestano slijediti taj put i podizati ljestvicu izvrsnosti zahtjevan zadatak što ne bi mogli bez njihovih gledatelja i posebno partnera, koji su to prepoznali i nagradili lojalnošću. “Tajna našeg uspjeha je u ljudima, timskom radu, neprestanom ulaganju u tehnologiju i osluškivanju potreba naših gledatelja. Svi pokazatelji govore da smo prepoznali upravo njihove zahtjeve, a to je razlog za zadovoljstvo u poslu kojim se bavimo”, rekao je Mavrić.

Gostima rođendanske proslave tijekom večeri prikazana su najjača izdanja zabavnog programa Nove TV koje mogu pratiti i tijekom aktualne jesenske sheme: “Farma”, “Kud puklo da puklo”, “Tvoje lice zvuči poznato” i “inMagazin”. Osim podsjetnika na seriju domaće produkcije “Larin izbor”, prodanoj u 40 zemalja, uzvanici su, također, mogli pogledati i kako na arapskom zvuči serija “Kud puklo da puklo” koja je prodana u više od 30 zemalja i svoju premijeru nedavno imala i na teritoriju Bliskog istoka i Sjeverne Afrike.

Za goste rođendanskog partyja koncert je održao Gibonni.

Komentiraj