Početkom godine na tržištu se pojavila nova rent-a-car kompanija CARWIZ je svojim poslovnim potezima i ulaganjima u svega pola godine uspjela postati jedan od vodećih domaćih rent-a-car subjekata.

Otvaranjem šest poslovnica u početnoj fazi te otvaranjem nove poslovnice ovih dana u samom centru Grada Splita, uspjeli su do danas doseći preko 90% popunjenosti kapaciteta s više od 750 vozila. Navedeno ulaganje je dovelo i do zapošljavanja 38 novih djelatnika.

U ovom trenutku tvrtka CARWIZ broji sedam poslovnica diljem Republike Hrvatske, lociranih uglavnom na glavnim zračnim lukama te je zahvaljujući jačanju povezanosti s ključnim međunarodnim turoperatorima postala važan faktor na domaćem i stranom rent-a-car tržištu.

Svakako i predvodnik novih trendova u poslovanju kao što su najam GoPro kamere uz vozilo te moderna i informativna internet stranica www.carwiz.rent.

Prema najavama Krešimira Dobrilovića, čelnog čovjeka CARWIZ-a, do kraja godine te u prvom kvartalu 2018. planira se dodatno širenje poslovanja na još nekoliko hrvatskih gradova.

Posljedično, u planu je zapošljavanje u odjelima prodaje i korisničkog centra, s ciljem nastavka rasta trenda brže dostupnosti, zadovoljstva te profesionalne usluge prema krajnjim korisnicima.

Komentiraj