Modni dizajner Luka Grubišić, sa svojim brandom LukA, će ove sezone nastupiti po prvi put u sklopu BIPA FASHION.HR-a.

Nakon više od četiri mjeseca pripreme i rada, na pistu najvećeg modnog događanja u regiji, LukA predstavlja kolekciju od 30 outfita pod simpatičnim nazivom Frutti di Mare.

Kolekcija inspirirana morem, prepoznatljivog dizajnerskog stila, naglašava siluetu žene i veliča ženstvenost na svakom koraku.

“Ja sam veliki zaljubljenik u more i sve što ima veze s tim dubokim plavetnilom, njegovo prostranstvo, svježina i boje, meni predstavlja ogromnu inspiraciju. Kolekcija sadrži blazere, bogate suknje, LukA majice u sitotisku s čak 11 slojeva, hlače, balonere i haljine. Razigrana je, ali opet donosi eleganciju, a namijenjena je ženama koje žele izgledati bezobrazno dobro”, opisuje novu modnu priču Luka Grubišić, dizajner koji je svoje umijeće stekao na glasovitoj Parsons School of Design . Izrazito nosivim odjevnim komadima s dozom seksipila poznati dizajner stvorio je prepoznatljiv rukopis kojeg već godinama obožavaju Hrvatice.

U kolekciji za proljeće/ljeto 2017, koja je nastavak branda s nekim novim detaljima, puno je pažnje posvećeno krojevima te posebno materijalima i dodacima. Tako LukA prvi puta u povijesti radi svoje printeve u suradnji s prijateljicom Sanjom Ivan.

Upečatljiv nakit od pravog ribarskog konopa, kojeg će nositi modeli na pisti BIPA FASHION.HR-a, izradila je dizajnerica Marija Sjauš Baždarić, a za styling revije bit će zaslužan Saša Joka.

Kolekciju u kojoj su glavni detalji hobotnice, krakovi, kozice i romantični oblici, koji karakteriziraju podvodni svijet, predstavit će finalne večeri BIPA FASHION.HR-a, u subotu 01. travnja, u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Fotograf: Zvonimir Ferina

Modeli: Ema Kovač (Talia model)

Make up: Kristina Hošnjak

Komentiraj