Predsjednik SDP-a Zoran Milanović našao se na gotovo svim naslovnicama srpskih dnevnih listova u petak, čije su riječi na sastanku s braniteljima, a snimke kojeg su prije dva dana procurile u javnost. Na sastanku je Srbe nazvao ‘šakom jada’.

Srpski mediji u petak kao da su se natjecali tko će bivšeg hrvatskog premijera više ‘počastiti’. ‘Alo’ je na svojoj naslovnici objavio fotografiju Milanovića sa riječima ‘Budala’. Predsjednika SDP-a nazivaju ‘ustaškim unukom koji prijeti Srbiji’.

‘Informer’ piše da je Milanović u razgovoru s braniteljima pokazao pravo lice, te navode da ima ‘ustaške planove’. I Srpski Telegraf na svojoj naslovnici donosi fotografiju Milanovića s naslovom: ”Mrzi sve srpsko: Ustaška budala’. Večernje novosti na svojoj naslovnici navode tvrdnju predsjednika Srbije Tomislava Nikolića – da je inspiracija Zoranu Milanoviću Ante Pavelić.

Blic je na svojoj naslovnici objavio osam fotografija hrvatskih, bosanskih i srpskih političara, uz naslov ‘Je li vam netko rekao da je rat završen?’ Na fotografijama su Zoran Milanović, Kolinda Grabar Kitarović, miro Kovač, Vojislav Šešelj, Aleksandar Vulin, Bakir Izetbegović, Milorad Dodik i Ivica Dačić.

Komentiraj