Marko Njavro je na poziciji predsjednika Uprave Zagrebačke pivovare nakon deset godina naslijedio Sergeya Yeskova, koji odlazi u Kanadu na mjesto komercijalnog direktora.

Gospodin Marko Njavro na mjesto predsjednika Uprave dolazi iz Bugarske, gdje je od 2013. godine bio na mjestu predsjednika poslovne jedinice. Prije Bugarske radio je kao direktor marketinga za grupu u Rumunjskoj, prije čega je radio na raznim pozicijama unutar marketinga i prodaje Zagrebačke pivovare.

“Ja sam dijete Zagrebačke pivovare u kojoj sam proveo gotovo trećinu svog poslovnog života. Zagrebačka pivovara omogućila mi je stjecanje velikog iskustva bez kojega ova pozicija ne bi bila moguća. Naslijeđe koje je Sergey ostavio, kao što su odlični rezultati, radna atmosfera i skladni međuljudski odnosi odličan su temelj za nastavak puteva uspjeha”, rekao je novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare, Marko Njavro.

“Dolazim u trenutku kada je Molson Coors preuzeo Miller Coors, a to za nas znači da postajemo još jači, učinkovitiji, konkurentniji i inovativniji. Otvaraju nam se nove mogućnosti u svim sferama poslovanja, imamo priliku ostvariti razne sinergije i iskoristiti ih za daljnji rast prihoda, osvajanje tržišta kroz komercijalnu izvrsnost i inovacije koje mijenjaju kategorije. Naša je ambicija da postanemo globalni izbor broj jedan za potrošače i kupce”, istaknuo je.

Marko Njavro
Marko Njavro

Sada već bivši predsjednik Uprave, Sergey Yeskov, odlazi u Kanadu na mjesto komercijalnog direktora.

“Ostavljam Zagrebačku pivovaru kao uvjerljivog lidera i među top pet poslodavaca u Republici Hrvatskoj. Vodeće smo i omiljeno pivo na tržištu, imamo vrhunske rezultate i naše kampanje postigle su svjetski uspjeh. Pozicionirali smo se kao vodeći glas u promociji odgovorne konzumacije alkohola, jer nam je jako važno kakav trag ostavljamo u zajednici u kojoj živimo i radimo. U Kanadu odlazim s velikim iskustvom za koje mogu zahvaliti svim svojim kolegama u pivovari. Ono što me čini sretnim, iako sam osobno tužan zbog odlaska iz Hrvatske, jest što znam da će Pivovara s Markom na čelu nastaviti putevima uspjeha”, poručio je Sergey Yeskov.

Sergey Yeskov i Marko Njavro
Sergey Yeskov i Marko Njavro

Komentiraj