Hrvatski modni brend LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš već duže vrijeme je prisutan na izuzetno zahtjevnom inozemnom tržištu te svakom novom kolekcijom nastoji pomicati granice i obogatiti modnu scenu. Dizajneri su vjerni svom potpisu, ali se svake sezone u kolekciju trude unijeti stilizirane detalje.

S obzirom da dizajnerski duo svake godine pred sebe stavlja nove izazove, tako su u sezonu proljeće/ljeto 2018. krenuli u ponešto drugačijem smjeru. Nova kolekcija odiše minimalističkom elegancijom, a sadrži bazične komade ravnih linija poput voluminoznih jakni, prsluka, oversized majica i baggy hlača.

Dizajneri su se ovog puta poigrali i različitim printevima, koji su napravljeni na temelju fotografija koje su kasnije grafički obrađene. Novost kolekcije su bijela i zlatna boja, koje savršeno nadopunjuju bezvremensku crnu.

Kolekcija je namijenjena ženama koje ne robuju trendovima, već same kreiraju stil i žele istaknuti svoju osobnost.

LINK kolekcija za proljeće/ljeto 2018. bit će predstavljena na prestižnim modnim sajmovima u svjetskim metropolama Düsseldorfu, New Yorku, Las Vegasu, Los Angelesu i Moskvi.

Make up: Sanja Agić

Hair: Mateja Lopac za Head Office

Model: Ana Lea Janžić za Talia Model

Foto: Maja Kljaić

Komentiraj