Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Jelena Rozga, itekako je svjesna koliko je važno brinuti o svojoj koži svaki dan, a tu je ulogu prepustila liniji kozmetičkih proizvoda Xerosensa, koju je osmislila jedna od najboljih hrvatskih dermatovenerologinja, dr. sc. Ivana Nola.

Poznato je da je našoj koži potrebna pojačana njega na prijelazu godišnjih doba, a jesen je posebno nemilosrdna prema najvećem organu ljudskoga tijela. Hladnoća, vjetar, klimatizacijski uređaji su glavni neprijatelji koji ruše njezine obrambene barijere…

“Sretna sam zbog odnosa povjerenja i prijateljstva koje s Jelenom traje godinama, a ona je ujedno i idealan ambasador za Xerosensu, jer je njezina koža fina i nježna te su joj potrebni neagresivni tretmani i blagi sastojci. Riječ je, kao što je poznato, o liniji proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela. Odabrala sam naziv Xerosensa upravo zato što je ‘Xeros’ grčka riječ koja znači suho, a ‘Sensa’ označava osjetljivo”, rekla je dr. Ivana Nola.

Najveći broj pacijenata koji posjećuju dermatološke ordinacije, kod nas i u svijetu, pati od suhe i osjetljive kože lica i tijela.

“Linija, koju sam označila brojevima od 1 do 6, sadrži niz aktivnih supstancija u različitim kombinacijama i udjelima, koje sadrže velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, visoki udio proteina i minerala, zatim hijaluronske kiseline, pantenola koji dodatno hidratizira kožu, mliječne proteine, hidroksikompleks i omega 6 masne kiseline. Upravo zbog ovih sastojaka Dr Nola for skin proizvodi djeluju regenerirajuće, poboljšavaju teksturu kože, na licu smanjuju pore, osiguravaju potrebnu hidrataciju te tako efikasno štite kožu od isušivanja. Djeluju revitalizirajuće, protuupalno, povećavaju gipkost koži, vraćaju joj sjaj, čineći je mekšom i glađom”, ispričala je poznata dermatovenerologinja.

Tijekom hladnijih mjeseci koži je nužna pojačana njega i hidratacija. Tog je svjesna i pjevačica Jelena Rozga koja, unatoč napornom tempu, čestim putovanjima i nastupima, nikada ne zaboravlja skinuti make up i nahraniti svoju kožu.

Uvijek lijepa Jelena Rozga za ovu jesen odabrala je kozmetičku liniju proizvoda Dr Nola for skin Xerosensa.

“S obzirom na to da brigu o svojoj koži već godinama prepuštam Ivani, sigurna da ona zna koji je tretman najbolji za nju, nije bilo sumnje da ću za svakodnevnu njegu odabrati Xerosensu. I to prijateljstvo je sve čvršće. Moj favorit je noćna krema koja nosi brojku 4, s karite maslacem i uljem noćurka, jer mi je nakon nastupa važno nahraniti i obnoviti kožu”, otkrila je ukratko Jelena Rozga.

http://www.poliklinika-nola.hr/

Komentiraj