S novom godinom ulazimo u dugoočekivanu sezonu skijanja, a za bezbrižno uživanje na snijegu tu je planinarski model naočala francuskog brenda IZIPIZI.

Iako mnogi siječanj smatraju najdepresivnijim mjesecom u godini, sam početak godine sa sobom donosi i neke veselije stvari kao što je skijanje. Posljednjih godina sve popularniji sport postao je omiljena aktivnost za cijelu obitelj i sve generacije, no uz snježne radosti sa sobom donosi i opasnosti od nezgoda i ozljeda. Kako bi zasluženi odmor prošao u najboljem raspoloženju IZIPIZI je prije dvije godine hrvatskim kupcima predstavio Glacier model naočala, koji je u kratkom roku osvojio brojne poklonike skijanja.

U čemu je tajna Glacier modela? Ponajprije, u njegovim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije, koje uz stopostotnu otpornost na UV zračenje štite oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina. Skijanje nije samo zabava, nego i prava avantura za duh i tijelo, stoga je potrebno poduzeti sve mjere kako bi zimovanje ostalo u najboljem sjećanju. Osim brige o zdravlju tu je i želja za trendi izgledom na skijalištu, koju je IZIPIZI uspješno predvidio prije nekoliko mjeseci lansiravši još inovativnije i modernije Glacier Plus izdanje. Oni koji žele uklopiti svoje planinarske naočale s ostatkom zimskog outfita došli su na svoje uz kolekciju Glacier Retro, koja u nekoliko vedrih i odvažnih boja donosi neponovljiv šarm i otkačenost Pop-Arta iz sedamdesetih.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici.

IZIPIZI naočale dostupne su u Zagrebu (IZIPIZI pop up store-Dežmanova 5, Market Concept Store – Petrićeva 3, Vauroom Multibrand Store – Teslina 11, MSU shop – Avenija Dubrovnik 17, Planetopija – Ilica 68, Andrews Baby Company – Kaptol centar, Male stvari – V.Richtera 4), Splitu (LuLu & Brands Concept store – Majstora Jurja 9), Karlovcu (Mozaik Art – Trg Petra Zrinskog 3), Rijeci (Optika M – Sokol Kula 4c), Puli, Šibeniku (LuLu & Brands Concept store – Ul.Fausta Vrančića 10), Dubrovniku (Borza grupa – Pred dvorom 2), Korčuli (Manina concept store), Malom Lošinju (Bellevue Boutique – Čikat 9), Rovinju (Amare – Pietro Ive 13).

https://web.facebook.com/seeconcepthr/

https://www.instagram.com/see_izi_be_izi/?hl=hr

Komentiraj