Ovog vikenda je na otoku Rabu u mjestu Lopar, koje je poznato po svojim iznimnim prirodnim ljepotama i slikovitim pješčanim plažama, održan svečani izbor za Kraljicu Jadrana 2016.

Na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino izabrana je nova Kraljica – Ivana Volar, koja je odlukom članova žirija ponijela i još jednu titulu – Kraljica Fotogeničnosti 2016.

Titulu prve princeze ponijela je Ivona Brkljačić, dok je titulu druge princeze osvojila Petra Volarević koja je ponijela i lentu Kraljice osobnosti 2016.

Novoj Kraljici Jadrana 2016. krunu je predala prošlogodišnja pobjednica Ena Dellabernardina, a aktualna Kraljica Hrvatske – Tina Živković bila je članica ocjenjivačkog suda.

Uz voditeljicu Maju Curavić, ovogodišnji izbor Kraljice Jadrana glazbeno-scenskim spektaklom upotpunili su pjevačica Kristina Vukas i popularna plesna skupina ‘Megablast’.

Natjecateljice su ove godine žiri zadivile bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama u kojima su prošetale, kao i odjevnim kombinacijama u kojima su prevladavale žive i razigrane boje. Novoizabrana Kraljica predstavila se javnosti na službenom after party-u u Cocktail Baru ‘Bamboocho’ te otkrila kako se osjeća i kakvi su joj planovi za budućnost.

Kraljica i princeze Jadrana sudjelovat će na izboru za Kraljicu Hrvatske 2016., koji će se održati 28. studenog u kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin
Ludvig Martin

Komentiraj