Humanitarnoj akciji ‘Be Human’ pridružila se i Doris Pinčić Rogoznica, a za iznenađenje i na radost svih prisutnih na pozornicu Buzz Bara se popeo i njen suprug Boris Rogoznica te uz gitaru zapjevao i podržao suprugu.

Svakog drugog četvrtka u Buzz Baru, hrvatskom rugby baru, na zagrebačkoj adresi Preradovićeva 30, humanitarnoj akciji ‘Be Human’ pridružuju se osobe iz javnog života te preuzimaju uloge konobara, a prihode od prodaje pića donira se Udruzi Mali Zmaj i akciji ‘Mali Zmaj ide u školu’.

Mali zmaj planira djecu opremiti svime potrebnim za početak školske godine, bilježnicama, školskim priborom te priborom za likovni odgoj, a u nekim slučajevima i plaćanjem školske kuhinje, školskih izleta, prijevoza i ostalih neophodnih troškova za narednu školsku godinu.

Doris Pinčić Rogoznica je u sat vremena uspjela zaraditi 1 050 kuna za školarce i u isto vrijeme dobro se zabaviti i zaplesati uz suprugove obrade domaćih hitova.

Ovo je već treća sezona humanitarne akcije, do sad su Buzz pregače preuzeli Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Mirela Remi Priselac, Iva Šulentić i Ivan Vukušić, braća Sinković, Davor Dretar Drele, Mario Petreković, Larisa Navojec, Hrvoje Rupčić, Goran Vugrinec, Luka Vidović, Bruketa&Žinić, Nada Parmać te mnogi drugi.

Sljedećeg puta, 9. ožujka od 21 do 22 sata Buzz pregače preuzeti će Željka Veverec i Toni Starešinić. Željka i Toni članovi su benda Mangroove čije mnoge uspješnice imate prilike čuti na radiju, bave se pisanjem pjesama i glazbenim projektima te će ovom prilikom nastupiti u posebnom izdanju.

dorisbuzz1

doribuzz2

dorisbuzz3

dorisbuzz9

Komentiraj