Pulska Arena odzvanjala je sinoć moćnim glasom Nine Badrić. Neopisivom lakoćom ova sjajna glazbenica zavela je već s prvim taktovima pjesama publiku svih generacija koja je sinoć u velikom broju došla pozdraviti svoju omiljenu glazbenu divu.

Nina Badrić je koncert otvorila pjesmom “Dat će nam Bog” i odmah dignula publiku na noge te ih držala u odličnom raspoloženju više od dva sata, fantastičnim glasom i mirnoćom izvela je odličan koncert.

Publika joj je uzvratila na najljepši mogući način vrativši je na dva bisa. Lijepa Nina Badrić zablistala je u kreacijama Juraja Zigmana koje su oduševile publiku. Glazbenica se presvukla tri puta u toku koncerta i pokazala prekrasne modne kreacije.

Nina je gotovo u svakoj pjesmi koju je izvodila bila prekidana snažnim aplauzom publike koja joj je otvoreno pokazivala koliko je voli. Njezin glas savršeno se uklopio u čaroban prostor pulskog amfiteatra pod zvjezdanim nebom.

“Još dugo ću sabirati dojmove ovoga koncerta. Uživala sam kao nikada ranije u muziciranju. Jednostavno ovdje sam svoja na svome. Mome glasu pašu ovakvi prostori i ne znam kada sam s vise mirnoće i gusta pjevala. Bilo je predivno”, izjavila je Nina Badrić.

Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban
Igor Šoban

Komentiraj