Već poznato zagrebačko okupljalište, Caffee Bar Finjak, otvara svoj novo uređeni prostor.

Novi prostor obiluje sa pregršt predivnih dekorativnih, ali funkcionalnih elemenata, vrlo ležerno i nepretenciozno stvarajući prostor u kojem svatko želi provesti svoje vrijeme u ugodnoj atmosferi. Vizualno raskošan, prostor spaja mnoge različite stilove, od Rococoa preko baroka i bidermajera, koketirajući sa secesijom i raznim drugim elementima.

Ugođaj profinjenog starozagrebačkog ambijenta mijenja svoj ugođaj i ovisno o dobu dana, od pastelnih tonova ujutro do toplih tonova uz mnogobrojne lustere koji krase stropove navečer.

“Jako volimo uređivati prostore i kako se godinama u obitelji bavimo i antikvitetima, odlučili smo svoje strasti i ljubavi spojiti u jednu novu priču na posebnom mjestu – u našem novom ‘Finjaku’. Uvijek nam je bitno da naši gosti osjećaju kako se u našem prostoru mogu opustiti i uživati u svojim svakodnevnim ritualima te da će ih nas interijer povesti na putovanje u neko drugo vrijeme“, rekao je vlasnik Denis Svirać.

Uz odličnu kavu, uživajte u posebnom doručku te selekciji francuskih čajeva koje možete kušati u novom ambijentu u kojem ste dobrodošli (Vlaška ulica 78.).

Komentiraj