Zaštitno lice Lumini centra – Ana Šegović predstavlja najnovije modne trendove.

Ana Šegović proljetos je pobijedila na modnom natječaju za Lumini lice 2016. godine te je konačno zablistala na snimanju ove jesenske kampanje. Mlada manekenka inače radi kao osobna asistentica u Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize te ostalih invalida Grada Varaždina.

Mlada Varaždinka je pred objektivom Matee Smolčić, uz styling Roberte Grgičević uspiješno istaknula najnovije jesenske modne trendove.

“Ana je najbolji primjer koliko uspješno djevojka iz susjedstva može postati zvijezda jedne velike modne priče. Spoj je to ljepote iznutra i izvana”, rekla je je Alenka Cigrovski, voditeljica marketinga u Lumini shopping centru.

Među najpoželjnijim su komadima sezone jakna bomberica, majice koje otkrivaju ramena, plisirane suknje te bluze i haljine s uzorkom cvijeća. Uz klasične crnu, sivu i smeđu tu su još odijevni komadi u bordo crvenim te ljubičastim tonovima. Te se boje iz ženskih preslikavaju i na muške kolekcije, što će razveseliti sve parove koji vole modnu usklađenost.

Lumini centar nalazi se u poslovnoj zoni Kneginec, na južnom ulazu u Grad Varaždin.

ana-segovic-za-lumini_06

ana-segovic-za-lumini_01

lumini10_57f24838bdbd0

Komentiraj