Rafael Benitez ostaje trener Real Madrida, rekao je predsjednik ‘kraljevskog kluba’ Florentino Perez na konferenciji za novinare u ponedjeljak. Pružio je tako javno podršku treneru nakon bolnog poraza od Barcelone (0:4) u subotnjem El Clasicu.

Nakon subote, mnogi su navijači zazivali odlazak ne samo Beniteza, već i Pereza. Kao nasljednika Beniteza već su se spominjala imena Carla Ancelottija i Zinedinea Zidanea.

“Rafa ima podršku i naše povjerenje”, rekao je Perez nakon sastanka odbora u ponedjeljak. Na konferenciji za novinare dodao je kako Benitez ima sposobnost te kako je tek preuzeo lkupu reala. “Dopustimo mu da radi i ispunit će sve ciljeve. Uvjereni smo da imamo odličnu momčad koja će usrećiti navijače. Rafa je izabranik koji će donijeti uspjeh ovoj momčadi. Sada mu je, više nego ikada, potrebna podrška navijača”, rekao je Perez.

Perez je rekao kako shvaća nezadovoljstvo navijača nakon subotnjeg poraza, ali moli navijače da podrže momčad. “Igrači uvijek rade za navijače, koji su jedini pravi vlasnici ovog kluba”, kazao je i dodao kako na sastanku nisu raspravljali o izborima.

“Trener ima potpunu autonomnost i dosta moći. Vodi li se kampanja protiv mene? Vjerujem da da, vjerujete i vi”, poručio je predsjednik Reala. Na upit novinara o Ronaldu Perez se zaoštrio rekavši kako mu Ronaldo nikada nije rekao da s Benitezom Real neće osvojiti ništa.

Komentiraj