Holivudski glumac Emile Hirsch osuđen je na 15 dana zatvora i 50 sati društveno korisnog rada zbog fizičkog napada na producenticu tijekom Sundace film festivala u siječnju. 30-godišnji glumac dobio je i novčanu kaznu od 4750 dolara, prenosi Daily Mail.

Glumac, najpoznatiji po ulogama u ‘Into the Wild’ i ‘Milk’ priznao je krivnju za napad. Daniele Bernfeld, producentica Paramount Picturesa, rekla je policiji kako ju je Hirsch davio, vukao preko stola i bacio na tlo. Glumac je kazao da se ne sjeć što se točno dogodilo, otkrivši kako je Bernfeld krenula prema njemu, a on se samo branio.

Producentica isprva nije bila sigurna hoće li podići tužbu protiv Hirscha zbog ‘osjetljive prirode’ njenog posla i medijske eksponiranosti glumca. Predomislila se jer je njeno ime već iscurilo u medije. “Bilo je bolno i apsolutno zastrašujuće”, rekla je producentica.

Hircsh je optužen za fizički napad i alkoholiziranost. Priznao je kako je popio tri ili više pića te večeri, te verbalni okršaj sa Bernfeld, ali i dodao kako se ne može sjetiti što se točno dogodilo.

“Krenula je prema meni i ja sam se vjerojatno samo branio”, rekao je glumac.

Komentiraj