Jeste li znali da su zemlje EU najveći svjetski uvoznici proizvoda iz ribarstva i da 50 posto uvoza dolazi iz zemalja u razvoju?

Samo kupnjom odgovarajuće ribe obnavljamo riblji fond i podržavamo ribare i njihove obitelji širom svijeta. A možemo li uopće prepoznati ribu ulovljenu na održiv način?

Odgovor na ovo i još niz pitanja doznajte na promociji WWF-ovog ‘Vodiča kroz kupnju proizvoda iz ribarstva’, u ponedjeljak 17. listopada u 12 sati u Hotelu Esplanade (Grad Zagreb, Mihanovićeva 1).

Na predstavljanju će govoriti direktor WWF Adria, Martin Šolar, stručni suradnik za ribarstvo WWF Adria, Danijel Kanski, koordinatorica komunikacija i odnosa s korporacijama WWF Adria, Martina Šubašić, PR i marketing menadžer hotela Esplanade Zagreb, Sanda Sokol, voditeljica Barbara Kolar, komičarka Marina Orsag…

Ana Grgić, šefica kuhinje hotela Esplanade i ambasadorica WWF-a, tom će prigodom pripremiti riblje specijalitete iz održivog ulova!

 

Komentiraj