Na ovogodišnji Festival Orsula po prvi put dolazi stand up.

Na pozornici će 22.07. udružiti snage Sandra Silađev, stand up komičarka koja je s ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri.

Sandra Silađev stoji iza lika Dinje, glumica po obrazovanju, stand up komičarka po iskrenosti. Aktivistkinja po srcu. Dinja je marginalac i autsajder. Dinja su čudni likovi, bizarne situacije i ostale trivijalnosti.

Damir Nikšić je umjetnik iz Sarajeva. Status popularnog umjetnika donijeli su mi kratki video uratci iz serijala pod naslovom To niđe na svijetu nema, u kojima prikazuje scene iz svakodnevnice, dok šeta gradom, bilo Sarajevom ili nekim drugim, primjećujući baš ono što svi vidimo i o čemu razmišljamo.

“Sve je počelo kada sam otišao doktoru koji mi je rekao da moram puno hodati, sat vremena dnevno. I tako sam počeo hodati. Bilo mi je dosadno dok sam hodao, ali sam imao neke ideje koje sam zapisivao. I onda sam počeo snimati”, govori Damir Nikšić koji je studirao na Likovnoj akademiji u Sarajevu, a magistrirao u Sjedinjenim Američkom Državama.

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama: http://orsula-festival.com/karte i https://www.entrio.hr/events?s=orsula.

Ulaznice možete kupiti po istoj cijeni na ulazu u Park Orsula.

Komentiraj