Nogometaš Chelsea Cesc Fabregas rekao je kako igrači ‘Bluesa’ moraju opravdati svoje velike plaće i početi igrati kao veliki igrači. Aktualni prvaci Engleske nalaze se samo jedan bod iznad zone ispadanja, a u ponedjeljak su doživjeli deveti poraz sezone od vodećeg Leicestera.

Trener Jose Mournho nakon utakmice je rekao kako su igrači ‘izdali njegov rad’. “Ako si veliki igrač, i plaćaju te kao velikog igrača, onda se tako moraš ponašati i igrati”, poručio je španjolski veznjak. “Ne kažem da netko ne može imati lošu utakmicu ili sezonu, ali stav mora biti netaknut. Uvijek moramo biti na razini, a ponašanje mora biti daleko bolje od onog koje trenutno ima svaki nogometaš Chelsea”.

S druge strane, nekadašnji nogometaš ‘Bluesa’ Pat Nevin rekao je kako portugalski trener mora biti realističan. “Ne smije ignorirati mogućnost ispadanja. Kada nemaš samopouzdanja, to se brzo proširi na svlačionicu i samo radi proti tebe”, rekao je za BBC Nevin. “Ne vjerujem da će ispasti, ali ne smiju zabijati glavu u pijesak. Ispadanje je mogućnost i ne smiju ga ignorirati”, dodaje.

Komentiraj

FOTO:Screenshot/YouTube
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.