Jedan od čelnika Mosta Stipe Petrina, prije pet godina potpuno je izgubio živce u komunikaciji sa tadašnjom Vladom. Iznervirao ga je Pavao Matičić, tadašnji državni tajnik u ministarstvu uprave. On se s njim očito duže vrijeme dopisivao, a potom je posve izgubio kontrolu, pa mu je napisao sljedeće:

“Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino, ne brinu mene tvoji kretenski odgovori koje ja i građani ove zemlje skupo plaćamo, mene brine, ako ti i slična smeća ijedan tren pomislite da u vaše kretenske umotvorine itko normalan u ovoj zemlji može povjerovati.

Što u stvari hoćeš sa svojim odgovorom, idiote?

Hoćeš mene uvjeriti da u potpuno istoj pravnoj situaciji ne postupate različito!?

Dokle ti i debili koji vodite ovu zemlju mislite raditi ovakva sranja?

Očigledno je, da s tobom i sličnim šljamom, više ikakva civilizirana i ljudska komunikacija je glupost, zato za kraj primi poruku od srca:

Goni se u trista pički materini, ti i svi koji na svaki način pokušavate opravdati nacističke ispade divljaka koji kradu moj mandat županijskog vijećnika Šibensko-kninske županije.”

Lako je moguće da su frustracije iz tog vremena Petrinu potakle za nedavni angažman na parlamentarnim izborima. Ako Most bude sudjelovao u radu buduće Vlade, bit će zanimljivo pratiti hoće li Petrina imati ikakav izravni utjecaj na rad Ministarstva uprave.

Komentiraj