Navijačka zastava “Karlovačko” veličine 31 x 13 metara, sačinjena od crveno bijelih kvadrata na kojima je preko četiri tisuće potpisa navijača iz cijele Hrvatske, uključujući i potpise radnika karlovačke tvrtke Heineken Hrvatska, krenut će uskoro s navijačima u Pariz na Europsko nogometno prvenstvo, koje počinje 10. lipnja, priopćeno je iz marketinga tvrtke.

Tijekom svibnja 400 je crvenih i bijelih komada platna prošlo kroz mnoge gradove gdje su ih potpisali navijači, među njima i mnoge poznate osobe, te su svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama spojeni ovih dana. Nakon Karlovčana zastavu će u Hrvatskoj vidjeti još i navijači Splita i Zagreba, a potom će se u rukama najvatrenijim hrvatskim navijačima vidjeti i na tribinama na utakmici Hrvatska-Turska 12. lipnja u pariškom Parku prinčeva, potom na utakmici sa Česima u Saint-Etienneu 17. lipnja i 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.