Slavni Eric Cantona, legenda Manchester Uniteda, danas je proslavio 50. rođendan i svim navijačima ‘Crvenih vragova’ objasnio što točno ne valja u klubu. “Nedostajem im ja. Mislim da su nešto izgubili, to možete osjetiti. Čak i ako ste odličan menadžer, navijači još uvijek osjećaju filozofiju Alexa Fergusona”, objašnjava Cantona.

Komentirao je i novog trenera Jose Mourinha. “Volim Mourinho, ali obzirom na nogomet koji igra ne mislim da će odgovarati Manchester Unitedu. Volim njegovu osobnost, strast koju ima za nogometom, njegov humor. Vrlo je inteligentan, zahtjeva 100% od svojih igrača. I, naravno, osvaja trofeje”, rekao je Cantona.

Ipak, naglašava kako ne vjeruje kako će njegov nogomet odgovarati navijačima Uniteda, bez obzira na to osvaja li trofeje ili ne. “Može pobijeđivati s Unitedom”, uvjeren je legendarni napadač, piše Guardian.

Cantona vjeruje da bi bolji izbor za United bio Guardiola, koji će od ovog ljeta biti na klupi Manchester Cityja. “On je spiritualni sin Johana Cruyffa”, kaže. “On bi bio pravi čovjek da promjeni United. Nalazi se u Manchesteru, ali krivom”.

Komentiraj