Trener Barcelone Luis Enrique koji je u srijedu, zbog ozljede mišića liste desne potkoljenice, ostao bez hrvatskog reprezentativca Ivana Raktića najamanje za sljedeću prvenstvenu utakmicu protiv Villarreala, izjavio je da ga želi ponovno imati u sastavu što je prije moguće.

“Nismo imali sreće s ozljedama ove sezone i želim ga natrag što je prije moguće. Zasigurno će propustiti utakmicu protiv Villarreala, a onda ćemo vidjeti što dalje”, izjavio je razočarani Luis Enrique.
Rakitić će propustiti i reprezentativni prijateljski dvoboj Rusije i Hrvatske 17. studenoga u Rostovu na Donu, a kad će opet biti u sastavu Barcelone, odlučit će liječnici. Zasada je pod velikim upitnikom i njegov nastup 21. studenoga u El Clasicu protiv Real Madrida.
“Nije nam prioritet pripremiti ga za određenu utakmicu, nego je najvažnije da se potpuno oporavi. Bit će to veliki gubitak za nas u više nego teškoj utakmici s Villarrealom”, izjavio je Enrique još jednom istaknuvši koliko cijeni Rakitićevu ulogu u momčadi.

Komentiraj

FOTO:Getty Images
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.