Zagrebački Eko taxi je na tržište izašao s aplikacijom za naručivanje taksija.

Pomoću Eko taxi aplikacije možete besplatno naručiti Eko taxi, pratiti ga na karti kako dolazi te platiti prijevoz automatski. Eko taxi u rujnu svim korisnicima poklanja 20% popusta na prvu vožnju koja je naručena preko aplikacije.

Jednostavnog dizajna i funkcionalnosti, Eko taxi aplikacija omogućava besplatnu narudžbu taksija bez troškova poziva. Koristeći GPS kartu, aplikacija pronalazi najbliže vozilo koje je moguće pratiti na karti kako dolazi na zatraženu adresu u stvarnom vremenu.

Nakon odrađenog prijevoza naplata je automatska i tereti vašu bankovnu karticu koju je potrebno deponirati prilikom registracije čime više ne morate voditi brigu o tome imate li dovoljno gotovine i jeste li ponijeli kartice sa sobom. Osim automatske naplate, prijevoz je i dalje moguće platiti vozaču, nakon dolaska na odredište, gotovinom ili karticom.

Zadovoljstvo uslugom prijevoza možete pokazati tako da ocijenite svoju vožnju.
Eko taxi u rujnu svim korisnicima poklanja 20% popusta na prvu vožnju koja je naručena preko aplikacije.

Zagreb je jedini grad u Republici Hrvatskoj i regiji sa taksi službom Eko taxi koja je apsolutno CO2 neutralna i nositelj CO2 Cut certifikata o CO2 neutralnosti.

Preuzimanje Eko taxi aplikacije je besplatno i za Android sustave moguće na Google Play-u, a za IOS sustave na Apple store-u.

Eko taxi
Eko taxi

Komentiraj