Edo Maajka okupio je sjajan bend za novi početak, a jedan od najpoznatijih repera povratak na scenu i novi glazbeni koncept označit će nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 18. ožujka.

Nakon dužeg izbivanja sa scene, Edo Maajka se vraća s novim bendom i novim pjesmama. Ususret koncertu objavljena je i stvar ljubavne tematike ‘Ne mogu disat’ te pripadajući spot, a premijerno live izdanje će se moći čuti u Tvornici.

Pjesma će se naći na skorašnjem novom albumu i uvertira je u glazbeno-scenski te uvid u novi Edin koncept s bendom.

Uz čak pet novih pjesama, na repertoaru koncerta će se naći dobro poznati hitovi, ali u sasvim novom ruhu i s novim aranžmanima, kao i neke do sad neobjavljene pjesme. Frenkie će gostovati na pjesmi ‘Ratata’, a DJ Oli Dobolli će s posebnim setom samo za ovaj koncert biti zadužen za glazbu prije i nakon nastupa.

Za nove pjesme i novi album, Edo Maajka je okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble. Yogi Lonich je gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom kao i nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara koji dolazi s Kosova, a živi u Gradu Zagrebu.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

Komentiraj