Belgijski nogometaš Eden Hazard biti će pozvan kao jedan od ključnih svjedoka bivše liječnice Chelsea Eve Carneiro u tužbi koju je podignula protiv ‘Bluesa’ zbog otkaza, piše Independent.

Nekadašnja liječnica Bluesa otišla je sa Stamford Brigea nakon što ju je trener Jose Mourinho javno kritizirao zbog toga što je utrčala u teren kako bi pružila pomoć Hazardu tijekom remija sa Swansejem u kolovozu. Mourinho je smatrao kako je intervencija liječnice bila nepotrebna, a ostavila ih je i sa dva igrača manje u posljednjim minutama susreta (crveni je ranije zaradio Courtois).

Ako bude pozvan da svjedoči, Hazard će trebati potvrditi da je li je zamolio suca Oliviera za dolazak liječnika na teren. Televizijske snimke pokazuju kako 24-godišnji nogometaš traži pomoć, ali samo će njegovo svjedočenje potvrditi što se točno dogodilo.

Belgijski igrač navodno oklijeva uključiti se u slučaj, ali ako dobije sudski poziv neće imati izbora. Carneiro je izbačena iz prve momčadi, a klub je napustila prošlog mjeseca. Odbila je isplatu Chelsea i sada ih tuži na sudu. Očekuje se kako će liječnica podići tužbu i protiv samog Mourinha.

Inače, Eva se u srijedu udala u Londonu za konzultanta Jasona de Cartereta. Na svadbu nije pozvala nikoga iz Chelsea.

Komentiraj