Tijekom noći s ponedjeljka na utorak dogodile su se dvije teške prometne nesreće na autocesti A3. Poginule su dvije osobe, a šest je ozlijeđeno, javlja Dnevnik.hr.

Prva nesreća dogodila se ponedjeljak oko 22 sata na autocesti A3 Bregana-Lipovac, nekoliko kilometara prije naplatnih kućica Brod Zapad, a u nesreći su sudjelovala dva osobna automobila i teretno vozilo.

Prema podacima policije, jedna je osoba smrtno stradala, pet ih je ozlijeđeno – tri teško, od kojih je jedna životno ugrožena te dvije lakše.

Nesreću je skrivio 54-godišnji vozač osobnog automobila koji je vozio u zabranjenom smjeru. Frontalno se sudario s osobnim automobilom njeamačkih registracijskih oznaka u kojima su se nalazili turski državljani. Automobil 54-godišnjaka u silovitom je sudaru odbačen na drugu kolničku traku gdje je na njega naletio kamion.

Smrtno je stradao vozač automobila.

Druga prometna nesreća dogodila se nešto iza 4 sata iza ponoći na 161. kilometrz sjeverne kolničke trake autoceste A3, kod Nove Gradiške. U ovoj je prometnoj također poginula jedna osoba a jedna je ozlijeđena. Policijski očevid još uvijek traje.

Komentiraj