Hrvatski napadač Duje Čop, strijelac pogotka za Malagu u remiju 1-1 protiv Real Sociedada, zadovoljan je statusom u momčadi te se nada produženju ugovora, ali i odlasku s Hrvatskom na Europsko prvenstvo.

“Gol nosim u sebi, ne znam zašto ga nisam uspijevao izvući van. Naravno da je za svakog napadača najvažnije da zabija golove, no ne opterećujem se, na terenu nastojim pridonijeti i drugim stvarima, asistencijama i velikim zalaganjem”, rekao je 25-godišnji Čop koji je protiv Real Sociedada zabio drugi pogodak ove sezone.

Prvi je postigao 13. prosinca protiv Rayo Vallecana donijevši u 87. minuti pobjedu od 2-1.
“Ta utakmica je sve promijenila. Posebno u drugom dijelu. Sretan sam da sam tada mogao pomoći, nakon te utakmice skinuli smo teret sa sebe i napredovali iz dana u dan”, rekao je.
Nakon te utakmice Malaga je počela igrati s dvojicom napadača čime se Čop učvrstio u prvom sastavu uz 31-godišnjeg Brazilca Charlesa Diasa.
“Za mene je to bilo jako važno. Trener mi je dao p

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.