Dubrovačka policija u potrazi je za crvenim kamionom makarskih registarskih oznaka koji je u utorak poslijepodne usmrtio biciklista na magistrali pokraj Dubrovnika i otišao s mjesta nesreće, a mole sve očevice i građane koji nešto znaju da se jave na broj 192.

”Oko 18,20 sati na D-8 u blizini Vidikovca, došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba kada je na biciklista naletjelo teretno vozilo odnosno kamion. Zbog potreba očevida promet je preusmjeren na alternativne pravce. Policija moli sve očevice i građane koji imaju saznanja o crvenom kamionu makarskih registarskih oznaka koje se udaljilo s mjesta nesreće da se jave na broj 192”, rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

U tijeku je očevid, a na terenu su Hitna pomoć i djelatnici policije.

Komentiraj

FOTO: HINA/ Zvonimir KUHTIÆ
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.