U zagrebačkom klubu Vinyl u utorak 7. ožujka, s početkom u 19:00 sati dRUMELODY će predstaviti novi vinilni album „Aero“ nedavno objavljen za izdavačku kuću Dancing Bear.

Iza projekta dRUMELODY stoji jedan čovjek, Berin Tuzlić, sarajevski virtuoz na bubnjevima, perkusionist, strip crtač i animator. Zanimljiv i nesvakidašnji projekt temelji na akustičnom bubnju i drugim perkusionističkim instrumentima kojima imitira ali ujedno i nadograđuje te oplemenjuje različite žanrove elektronske glazbe. Tuzlić se uspješno natječe s kompjuterskim samplovima i loopvima kako bi nakon uzbudljivog finiša na pobjedničkom postolju zasjala vrhunska izvedba i glazba lišena predrasuda te slobodna od žanrovskih okova.

Berin Tuzlić, bubnjarski virtuoz iz Sarajeva
Berin Tuzlić, bubnjarski virtuoz iz Sarajeva

Album „Aero“ sedmi je Tuzlićev album, donosi devet novih skladbi, a ujedno je prvi albumu objavljen za hrvatskog izdavača čime se dRUMELODY planira pobliže predstaviti i hrvatskoj publici.

Naslovnica novog vinilnog albuma projekta dRUMELODY
Naslovnica novog vinilnog albuma projekta dRUMELODY

Uz druženje i koktel bit će prikazan i animirani spot za novi singl „Bad Sunshine“ kojeg je također osmislio i realizirao Tuzlić. Moderator je Zoran Stajčić, urednik Ravno do dna portala urbane kulture.

Ulaz je slobodan.

Komentiraj

FOTO:drumelody
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.