Drugo izdanje Piknika u četvrtak 12. svibnja u Zagreb dovodi predavače s najslavnijeg američkog sveučilišta Harvard. 

Novo okupljanje stručnjaka komunikacijske industrije i businessa opet se održava u prostoru kafića Johann Franck na Trgu bana Jelačića s početkom u 20 sati.

Glavna tema drugog Piknika je Život u globalnoj korporaciji, a novost u programu su ‘Domaćice’ – serija predstavljanja najboljih ideja i projekata iz hrvatske komunikacijske industrije…

Glavni predavač je Vladimir Bosiljevac, profesor na Harvard Law Schoolu i Harvard Business Schoolu koji će govoriti o životu u globalnoj korporaciji.

Vladimir Bosiljevac je diplomirao u Zagrebu, a karijeru je počeo u investicijskom bankarstvu i korporativnom sektoru. Na Harvardu predaje od 2009. godine, od kada je pet godina uzastopno zabilježio najviši rejting među studentima zbog inovativnih predavanja o spajanjima i preuzimanjima…

 

  • „Predavanje Russella Siegelmana sa Stanforda na prvom Pikniku još uvijek se prepričava, a siguran sam da će jednako intrigantni i zanimljivi biti i predavači s Harvarda. S druge strane i hrvatska komunikacijska industrija ima jako puno za ponuditi, a misija je Piknika povezivati najbolje iz svijeta s najboljim iz Hrvatske“, poručuje jedan od organizatora Nikola Vrdoljak

 

Sa sveučilišta Harvard dolazi i Kyle Buffenmyer koji je radio u menadžmentu holding tvrtke al-Rajhi u vlasništvu jedne od najbogatijih saudijskih obitelji te za konzultantsku tvrtku Monitor Group koju vodi jedan od najslavnijih američkih ekonomista Michael Porter.

Novost u programu su Domaćice koje postaju sastavni dio Piknika, riječ je o predstavljanju najboljeg od hrvatske komunikacijske industrije. Predstavit će se tako Jakov Vilović iz Utorka i Mario Aunedi Medek iz Media Vala.

Druženje na Pikniku u kafiću Johann Franck u četvrtak 12. svibnja ne završava s predavanjima i predstavljanjima, jer nakon njih slijedi druženje i zabava.

Komentiraj