Da drskost i bezobzirnost lopova nema granica svjedoči i slučaj od utorka kada su nepoznati muškarac i žena u mjestu Kosijersko Selo 90-godišnjoj starici pokucali na vrata tražeći ju vode, na što ih je ona pustila u kuću, a oni su joj ukrali zasad neutvrđenu količinu novca.

Karlovačka policija u srijedu je izvijestila kako je dvoje lopova, nakon što ih je starica oko 13 sati pustila u kuću, iskoristilo njezinu nepažnju kako bi je pokrali.

Policija za njima traga te ponovno poziva građane, posebno one starije životne dobi, da ne budu lakovjerni i ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom te da o svemu sumnjivom odmah obavijeste policiju na broj 192.

Pozivaju ih i da, ukoliko je to moguće, zabilježe registracijsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste ili neke druge činjenice koje bi olakšale pronalazak lopova.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.