4-godišnja S. B., koja je prije dva dana izašla iz zatvora, vitlala je večeras noževima na stubištu zgrade. Na intervenciju su stigla tri policijska vozila, a policajci su ponijeli i štitove. Ženu su najprije primirili, a onda i fizički svladali. Bila je rastrojena, vikala je i prijetila, večeras će je prebaciti na Psihijatriju.

S. B. je završila u zatvoru na šest dana zbog napada na sugrađanku. Izudarala ju je kišobranom. Kako se S. B. bavi skupljanjem boca, a napad se dogodio kraj kontejnera, pretpostavlja se da je mislila da se radi o konkurenciji. No napadnuta nije imala namjeru prekapati po kontejneru za pet ambažalom, već je krenula kupiti kruh.

Kako je S. B. to bio posljednji u nizu napada na sugrađane, privedena je u Prekršajni sud u Makarskoj, a sudac joj je odredio zadržavanje u trajanju od šest dana. Mislili su da će to pozitivno djelovati na S. B., no nije dugo prošlo, a policija je pozvana na intervenciju…

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.