Ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović (Most) u utorak je, komentirajući poruku HDZ-u predsjednika Kluba zastupnika Mosta Ivana Kovačića, ustvrdio da su to turbulencije, usuglašenja, nesuglasice koje ipak vode smirivanju situacije.

“Moram priznati da sam jako usredotočen na svoj djelokrug tako da ne pratim vrlo detaljno, ali sasvim sigurno, vjerojatno, to su određene turbulencije, usuglašenja, nesuglasice. Mislim da sve to ipak vodi konvergentno smirivanju situacije”, rekao je Dobrović, komentirajući na zamolbu novinara jučerašnju izjavu svog stranačkog kolege upućenu HDZ-u.

Dobrović je to komentirao u Maloj dvorani “Vatroslav Lisinski” gdje je sudjelovao na konferenciji “Croatia Waste Expo 2016.”, u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Omiški gradonačelnik i predsjednik Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista Ivan Kovačić u ponedjeljak je izjavio da, što se njega tiče, dalja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini nije moguća jer su za čelnika omiškog ogranka te stranke ponovno izabrali Ivana Škaričića.

Komentiraj

PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.