Mostov saborski zastupnik Maro Kristić objavio je u srijedu na svom Facebook profilu kako mu je, “kao dobrodošlicu za objavu kandidature za gradonačelnika Dubrovnika na listi Mosta”, nepoznati počinitelj tijekom noći isparao gume na automobilu.

Kristić je ranije u priopćenju naveo kako će izaći na izbore s listom Mosta, a u srijedu je naglasio kako ga ovaj čin vandalizma neće obeshrabriti.

“Ovo je znak dobrodošlice meni kao kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika i poruka kakva će se kampanja voditi i vodi protiv mene na ovim lokalnim izborima. Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim”, poručio je.

Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio neovisnu listu “Srđ je Grad” s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću, a koja će na ovim izborima izaći sa svojom listom, iako i dalje podupiru njega kao kandidata za gradonačelnika.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.