Nakon mučnih scena na Anfiel Roadu, napokon dobre vijesti za Dejana Lovrena. Magnetska rezonanca koljena hrvatskog braniča pokazala je kako nema strulturalnih ozljeda, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Lovren je stradao u nedjelju u utakmici protiv West Bromwich Albiona, kada je gostujući veznjak Gardner startao na loptu, ali i koljeno hrvatskog reprezentativca. Lovren je iznesen na nosilima i maskom za kisik sa travnjaka, a sinoćnja magnetska rezonanca pokazala je kako situacija nije ozbiljnija.

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije na čelu s dr. Nemecom bila je cijelo vrijeme u kontaktu s liječnicima nogometaša Liverpoola. Hrvatskom se braniču stoga predviđa povratak sportskim aktivnostima za dva do tri tjedna.

Nakon loše prve sezone u Liverpoolu, Lovren se napokon opustio i počeo igrati dobro. Ozljedom Sakha dobio je mjesto u početnoj jedanaestorici Jürgena Kloppa, a koliko su solidne bile njegove predstave govori i činjenica da je Lovren nominiran za najboljeg igrača Premiershipa za mjesec studeni. Srećom, ozljeda će ga sa travnjaka ostaviti samo par tjedana, nakon čega će se vratiti, svi se nadaju, u istoj formi.

Komentiraj

FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.