Hrvatski reprezentativac i član zagrebačkog Dinama Marko Pjaca potvrdio je u utorak da odlazi iz hrvatskog prvaka u Juventus. Dinamo bi za Pjacu trebao dobiti oko 25 milijuna eura, a 21-godišnjak bi u Torinu trebao zarađivati oko dva milijuna eura po sezoni. Talijanski mediji pišu da bi trebao potpisati petogodišnji ugovor s talijanskim prvakom.

“Sutra ću odigrati zadnju utakmicu za Dinamo, a nakon toga odlazim iz najdražeg kluba”, poručio je sam Pjaca preko Facebooka. “Ovo je moj klub koji volim i za koji navijam otkad sam se rodio i zahvalan sam na svemu”, dodao je.

Iako nije želio otkriti u kojem će kluu nastaviti karijeru, dovoljan je pogled na sve strane medija, u kojima s naslovnica sportskih rubrika vrišti da Pjaca odlazi u Juventus.

https://twitter.com/SportExtraHD/status/755345830807306240

“Veliko hvala Dinamu na svemu, bilo mi je prekrasno i ostvarenje sna igrati na Maksimiru i osvajati trofeje s najdražim klubom, ali došlo je vrijeme za rastanak. Imam pomiješane osjećaje, tužan sam jer odlazim iz svog kluba, ali sretan jer me čekaju novi izazovi u karijeri”, poručio je Pjaca.

Pozvao je i sve navijače na sutrašnju utakmicu na Maksimir, kako bi Dinamu pomogli proći Vardar. “Neka jednako nastave i u nastavku sezone gdje Dinamu želim puno sreće. Dinamo će u meni uvijek imati najvećeg navijača, želim im da obrane titule i uđu u Ligu prvaka”, zaključio je Pjaca.

Sutra ću odigrati zadnju utakmicu za Dinamo, a nakon toga odlazim iz najdražeg kluba. Ovo je moj klub koji volim i za…

Posted by Marko Pjaca on Tuesday, July 19, 2016

Komentiraj

FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.