Novi/stari hrvatski prvak Dinamo u subotu će se oprostiti od sezone ‘gostovanjem’ na Maksimiru protiv Lokomotive. Utakmica počinje u 19 sati, a danas su je najavili trener Zoran Mamić i kapetan Domagoj Antolić.

Mamić je poručio kako sezonu žele zaključiti pobjedom. “Ostvarili smo sve ciljeve ove sezone: plasman u Ligu prvaka, obranili duplu krunu i afirmirali puno mladih igrača tako da je ovo bila zaista sportski gledano izvrsna sezona”, poručuje.

Antolić se slaže kako je ovo bila odlična sezona, u kojoj su napravili iskorak u Ligi prvaka. “Šteta što nismo osvojili više bodova jer mislim da smo zaslužili, ali u svakom slučaju smo ostavili puno bolji dojam”, kaže kapetan ‘Modrih’. Naglašava i kako je vrlo zadovoljan svojom formom. “Mislim da se imam pravo nadati pozivu za Francusku”.

Mamić ističe kako žali za bodovima u Ligi prvaka, situacijom s Arijanom Ademijem te teškim ozljedama. Što se tiče Ademija, Mamić kaže kako vjeruje u čudo. “Liječnici i glavni direktor su rekli da je dugo trajalo i bilo iscrpljujuće, a mi se nadamo da će komisija donijeti odluku na našu stranu”.

Trener je istaknuo i kako je najbliži odlasku s Maksimira Josip Brekalo. “Nije još ništa definirano, ali moglo bi se završiti u sljedećih par dana… Ponude koje smo zasada dobili od Wolfsburga nisu bile dovoljne, ali imamo ponuda od drugih klubova koje su bolje”, objašnjava.

Komentiraj