Trener Dinama Zoran Mamić čestitao je u subotu nakon pobjede nad Interom svojim nogometašima na osvajanju naslova jesenskog prvaka i na kalendarski fantastičnoj godini.

Marko Pjaca morao je napustiti igru već u prvom poluvremenu, a Mamić kaže kako je dobio nezgodan udarac iznad zgloba. “Bio je na pregledu i nije ništa strašno iako se on uplašio u tom trenutku. Već sad normalno hoda”, rekao je Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Otkrio je trener Dinama kako su dobili jednu konkretnu ponudu za Pinta, ali su je odbili. “Ne bih govorio o imenu kluba o kojem se radi jer ne bi bilo korektno. Upiti i šuškanja o nekim igračima postoje, ali nemamo ništa konkretno i vjerujem da neće biti velikog prometa tijekom zimske pauze”, objašnjava trener dodajući kako je stav kluba da nema prodaje. “Ali, ako dođe nešto konkretno i nemoralno, spremni smo razgovarati.”

Prokomentirao je i situaciju sa svojim bratom Zdravkom, izvršnim predsjednikom kluba, kojem je zabranjeno obnašati funkciju u klubu. “Znamo njegovu važnost za klub i nadam se da ću ubrzo dobiti dozvolu da smijemo komunicirati. Morat ću dati iskaz, uzet ću blagodat obitelji da me skinu s liste svjedoka i da možemo normalno komunicirati. Nadam se da će to biti brzo”, zaključio je Mamić poželjevši svima sve najbolje za blagdane.

Komentiraj