U nedjelju u Maksimiru očekujem veliku podršku navijača i želim da moji igrači uživaju u nogometu, istaknuo je trener Dinama Mario Cvitanović uoči derbija protiv Hajduka.
“Očekujemo kvalitetan Hajduk, ali za mene je bitnije kako ćemo mi reagirati. Trebamo biti dobri u svim segmentima, od svakog igrača očekujem maksimum, da igraju jedan za drugoga, ali isto tako želim da uživaju u nogometu”, kazao je Cvitanović u subotu na konferenciji za novinare.

Cvitanović ističe da su svi igrači spremni te da konkuriraju za nedjeljnu utakmicu (15 sati), objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

“Svi su spremni i konkuriraju za sastav. Ja bih najradije da svi mogu igrati, ali to nije moguće. Očekujemo veliku podršku navijača jer ništa ne može zamijeniti pljesak s tribine, to se ne može platiti”, dodao je trener Dinama, koji vodi na prvenstvenoj ljestvici sa 53 boda, odnosno 12 više od drugoplasiranog Hajduka.

Komentiraj

FOTO:hina
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.