Miodrag Demo, saborski zastupnik i član Kluba zastupnika Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, večeras je za RTL Danas progovorio o potresima u Saboru do kojih je došlo nakon prelaska Milivoja Špike k Bandiću, ali i najava novih transfera u bliskoj budućnosti.

“Očigledno su saborski zastupnici prepoznali kvalitetu Kluba. Što se tiče Hrvatske, dao Bog da bude u ostatku RH kao što je u Zagrebu, porezna slika, socijalna slika, i ostalo. U Zagreb se dolazi, iz Zagreba se ne odlazi. S druge strane, iz Slavonije i Dalmacije autobusi odlaze sve češće.
Razgovaramo s Raškovićem sada, čovjekom koji je doista ok, i mislim da ćemo i s njim parafirati suradnju (op.a. da će prijeći u Klub Bandić Milan 365), o ostalima ne bih još, mislim da bi bilo korektno da ne izlazim s njihovim imenima van prije nego se potpiše.

Neću govoriti ništa oko toga, svatko tko hoće raditi i dobro raditi za RH, dobrodošao u Klub, od 7 do 10 očekujem da će nas biti, dat ćemo još nešto vremena ovoj Vladi za reforme na kojima je dobila izbore.

Preslagivanje s HDZ-om

Na pitanje o tome je li Bandićeva stranka spremnija ići s HDZ-om, s obzirom na loše odnose Bandića osobno i aktualnog vodstva SDP-a, Demo je dao do znanja kako bi njihova opcija bio HDZ.

“Ja nisam protiv premijera Oreškovića, ali Domoljubna koalicija je osvojila najviše mandata, tako treba posložiti stvari.

Nepravedno je prema Karamarku šta mu se sada radi, ako postoji sumnja za nešto onda postoje institucije, a ne ova medijska pozornost, ovo je, čini mi se, spin i bacanje magle u oči hrvatskim građanima. Idemo za dobrobit Hrvatske raditi zajedno.

Ovo danas nije bio prvi udar na premijera, očekujemo samo da se brzo donose odluke”, zaključio je.

Komentiraj

PREKOFaH
Podijeli objavu
Prethodni članakBez napretka u poticanju mirovnog procesa u Ukrajini nakon sastanka u Berlinu
Sljedeći članakGLASNO! Domoljubni turbo folk
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.