Gary Neville danas će prtotiv Lyona voditi svoju prvu utakmicu na klupi Valencije. Remi sa Barcelonom legenda Manchester Uniteda odgledala je s tribine, a u najavi utakmice Neville je rekao kako će to biti poseban doživljaj.

“Netko mi je rekao da je to prvi dan ostatka mog života”, rekao je 40-godišnjak dodajuči kako radi sve kako bi ostao miran. Valencia ima odličnu priliku da uhvati nokaut fazu Lige prvaka. Treba im pobjeda protiv Lyona, uz poraz ili remi Genta protiv Zenita. Posljednji put Valencia je bila u nokaut fazi Lige prvaka prije tri godine.

Valencia je pod trenerom Hectorom Cuperom došla i do dva finala Lige prvaka, 2000. i 2001. godine, ali izgubila je od Real Madrida, odnosno Bayerna. “Utakmica protiv Lyona je vrlo važna. Odmah ćemo vidjeti kakvog su mentaliteta moji igrači. Nije sve u našim rukama, ali moramo se fokusirati samo na ono što možemo kontrolirati”, rekao je Neville.

“Ako se rezultat u drugoj utakici ne poklopi – takav je život. Najvažnije je da pozornost okrenemo vlastitim igračima i našim protivnicima”, zaključio je.

Komentiraj