Predsjednik stranke DESNO Anto Đapić napao je hrvatsku Vladu, rekavši kako se ona odnosi previše benevolentno i bez ikakvog plana prema problemu izbjeglica. Izbjegličku krizu vidi kao plan ISIL-a.

Kaže kako je “takozvana imigrantska kriza srušila Schengen i uzdrmala temelje Europske unije jer ga je svaka zemlja koja drži do sebe ukinula.”

“Ponašanje naše Vlade govori o potpunom nepoznavanju stvari, pri čemu benevolentno poručuju kako smo spremni primiti tisuće imigranata i zaposliti ih u vrijeme kada tisuće naših mladih ljudi zbog nezaposlenosti odlaze u zapadnu Europu. Pa, zapošljavajte svoje građane. Ovaj val imigranata nije iz neposredno ugroženih područja, već iz logora, a ovo što se događa je plan za jačanje ISIL-a na ovim prostorima”, rekao je Đapić.

“Nama treba politika koju zagovaraju Mađarska, Slovačka i Poljska, jer s ovakvom više nećemo biti turistički sigurna i stabilna zemlja. Jesam za privremeni prihvat žena i djece, ali ne i mladića koji izgledaju kao da su upravo izašli iz teretane”, zaključio je.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.