Samo dan nakon vjenčanja jedan je alžirski mladoženja tužio svoju suprugu sudu, uz objašnjenje da ju gotovo nije prepoznao ujutro kad se nakon obreda probudio, jer nije izgledala onako lijepo kako je navikao, pišu mediji.

 

  • Mladoženja, koji traži i odštetu za duševne boli u iznosu od 20 tisuća dolara, pred sudom u Alžiru je kazao da je bio šokiran prizorom zatečenim u sobi nakon prve bračne noći

 

Objasnio je da je njegova supruga izgledala potpuno drukčije ranije te da je uopće nije prepoznao nakon što je s lica skinula šminku bez koje se nije pred njim pokazivala dok su “hodali”.

Mjesne novine pišu kako je mladoženja na sudu pod prisegom kazao da ju je u jednom trenutku zamijenio s lopovom, misleći da je u njihov apartman došao pljačkati.

Komentiraj

FOTO:Dino Stanin/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.