Zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines uvela je izravne letove na novoj redovitoj liniji Zagreb – Milano.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa do kraja listopada ove godine izravno će povezivati Zagreb i Milano triput na tjedan – utorkom, petkom i nedjeljom.

Svečanoj medijskoj konferenciji su prisustvovali Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga Croatia Airlinesa i Isabelle Dubois, direktorica komercijale i marketinga Međunarodne zračne luke Zagreb.

“Drago nam je što smo uvođenjem izravnih letova u Milano ponudili još kvalitetnije mogućnosti putovanja iz Hrvatske i u Hrvatsku. Vjerujem da će putnici prepoznati potencijal ove linije, koja će pridonijeti rastu putničkog prometa Croatia Airlinesa i MZL Zagreb”, rekao je Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga Croatia Airlinesa.

“U ime Međunarodne zračne luke Zagreb, čestitam Croatia Airlinesu na otvaranju novih ruta i povećanju mreže destinacija. Vjerujemo da će uvođenje novih linija za Milano, kao i linija za Lisabon, Prag i St. Petersburg izravno pridonijeti nastavku rasta broja putnika, koje zračna luka kontinuirano bilježi”, izjavila je Isabelle Dubois, direktorica komercijale i marketinga Međunarodne zračne luke Zagreb.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa od 20. svibnja počeli su izravno povezivati Zagreb i Lisabon tri puta tjedno, odnosno ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Od 21. svibnja počeli su izravni letovi Zagreb – Prag četiri puta tjedno, utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, dok se izravna linija Zagreb – Sankt Peterburg uvodi od 2. lipnja i to dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Zrakoplovi hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika ove sezone povezivati Hrvatsku s 35 odredišta u 20  europskih država, a u suradnji s partnerima iz udruge Star Alliance i s cijelim svijetom.

Komentiraj