Pedesetogodišnji muškarac preminuo je u srijedu navečer u osječkoj bolnici podlegavši teškim tjelesnim ozljedama koje je, nekoliko sati ranije, zadobio u prometnoj nesreći u Vučjaku Feričanačkom na našičkom području, dok je nedaleko Metkovića, također od posljedica prometne nesreće, preminuo 29-godišnji motociklist, izvijestila je policija.

Motociklist je stradao oko 20,15 sati u mjestu Otrići u općini Pojezerje dok je upravljao motociklom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se u pravcu Kobiljače. Prilikom ulaska u lijevi zavoj izgubio je nadzor nad motociklom kojim je udario u rasvjetni stup i pao van kolnika. Od teških ozljeda motociklist je preminuo u kolima hitne medicinske pomoći.

Prometna nesreća u kojoj je stradao 50-godišnjak, dogodila se u srijedu oko 15,20 sati u Đurđenovačkoj ulici u Vučjaku Feričanačkom. Vozač je zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu kolnika, sletio u kanal i vozilom udario u most kolnog ulaza. Teško ozlijeđeni vozač odmah je prevezen u osječki Klinički bolnički centar (KBC) gdje je, uslijed ozljeda, preminuo u večernjim satima.

Komentiraj

FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.